Wat is een aurareading?

Alles is energie. Ook je lichaam, gedachten, emoties en overtuigingen. Deze energie is waar te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je iemand voor het eerst ontmoet. We gaan af op ons gevoel en hebben een indruk van iemand, ook al ken je die persoon niet. Dat is intuïtie. Readen is een manier van bewust, intuïtief waarnemen van informatie in je energie systeem.

Voor wie

Een aurareading is voor iedereen vanaf ca. 28-30 jaar oud die verder wil in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en behoefte heeft aan antwoorden of bevestiging.

Een reading geeft je inzicht in je levensthema zoals dat op dit moment voor je speelt.

  • Welke kwaliteiten helpen jou op dit moment?
  • Welke ontwikkelingen zijn er?
  • Waar ben je naar op weg?
  • Wat houdt je tegen om vol voor het leven of een specifieke ontwikkeling te gaan?

De reading kan je helpen terug te komen bij wie je bent, wat belangrijk voor je is en waarom je doet wat je doet. Een reading lost niets op, maar maakt de krachten in jouw leven inzichtelijk. Het kan je verder helpen in het vinden van jouw antwoorden en jouw weg. Wat jij daar verder mee wilt doen is aan jou.

Praktische informatie

Je hoeft niets te doen. Sta ervoor open en laat het over je heen komen.

Ik zit tegenover je met mijn ogen dicht en stem me af. Wat ik waarneem, interpreteer ik voor je. Jij hoeft alleen te luisteren en op mijn verzoek af en toe je naam te noemen zodat ik zuiver afgestemd blijf op jouw energie.

Een lezing van jouw energie duurt ongeveer 1,5 uur, maar kan iets uitlopen. Zorg dus dat je de tijd hebt om 2 uur ongestoord en ontspannen aanwezig te zijn. Je ontvangt veel informatie. Neem de reading daarom op zodat je later nog eens rustig terug kunt luisteren.

Verder adviseer ik je om na de reading nog wat tijd voor jezelf in te plannen om het even te laten bezinken.

 

Face to Face

Je komt op tijd naar de afgesproken locatie voor de reading. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een opnameapparaat (bijvoorbeeld de spraakrecorder op je opgeladen telefoon). Plan 2 uur voor deze afspraak.

Een reading van 1,5 uur kost €125.

Locaties:

Oohm Centrum
Bekslaan 2, Vogelenzang

Huis ter Kleef (bij de kweektuinen)
Kleverlaan 9b, Haarlem

Online

Je hebt een computer, laptop, of tablet nodig met een goede internetverbinding, een opnameapparaat of de spraakrecorder van je telefoon en een rustige plek om te zitten. Zorg dat je ongeveer 2 uur ontspannen kunt zitten, warm genoeg en met iets te drinken bij de hand. Ik stuur een half uur voor de afspraak een link voor een videoconference.

Een reading van 1,5 uur kost € 100.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over een reading? Of je aanmelden? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Aangesloten bij


© Praktijk-e-reading. Alle rechten zijn voorbehouden.
Powered by Brückel Reclame.