Skip to main content

Op eigen kracht in je kracht staan

Dat is wat ik iedereen toewens. Maar dat vraagt zelfkennis, de wens om te groeien en ontwikkelen en eerlijk te zijn tegenover jezelf.

Met hulp van anderen sta ik steeds meer in mijn kracht. En dat gun ik jou ook. Als gecertificeerd aurareader, persoonlijke energiecoach en intuïtie practitioner kan ik je helpen om meer regie en meer plezier in je leven te ervaren. En via de workshop Mind-Yoga wil ik meer mensen laten kennismaken met simpele energie oefeningen die je persoonlijke ruimte (je aura) versterken. Praktisch en bekrachtigend.

Meer informatie over mij vind je in mijn blogpost even voorstellen

Gecertificeerd aurareader

Ik heb een 4 jarige opleiding gevolgd aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem en het diploma aurareader en intuïtie practitioner behaald. Ik sta ingeschreven bij de Beroepsvereniging voor aurareaders. Klik hier voor meer informatie over de Beroepsvereniging voor Aurareaders.

Gecertificeerd Basiscoach

Mijn diploma Basiscoach heb ik behaald bij Sonnevelt Opledingen. Daarnaast maak ik als coach ook gebruik van mijn vaardigheden als intuïtie practitioner. Mijn interesse en expertise ligt vooral in de persoonlijke energie. 

Ik ben aspirantlid van de NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches. Klik hier voor meer informatie over de NOBCO.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Of je aanmelden? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me: 06-19724898