Meer in je kracht

Dat is wat ik iedereen toewens. Maar dat vraagt zelfkennis, de wens om te groeien en ontwikkelen en eerlijk te zijn tegenover jezelf.

Met hulp van anderen sta ik steeds meer in mijn kracht. En dat gun ik jou ook. Ik kan je zelfinzicht geven door een aurareading. En als je daar behoefte aan hebt, kun je daarna een coachingtraject ingaan. 

Meer informatie over mij vind je in mijn blogpost even voorstellen

Gecertificeerd aurareader

Mijn naam is Debbie Bosma en ik ben een gecertificeerd aurareader en intuïtie practitioner. Oftewel iemand die zich gespecialiseerd heeft in het lezen van en werken met energie. Want als je er vanuit gaat dat alles energie is, dan zijn wij dat ook. Ons lichaam, onze emoties, onze overtuigingen, onze essentie. En dat is waar te nemen als je daar gevoelig voor bent.

Als reader en intuïtie practitioner heb ik een 4 jarige opleiding gevolgd aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem. Hier ben ik ook geregistreerd als gecertificeerd aurareader.  Klik hier voor informatie over de Beroepsvereniging voor Aurareaders.

In de toekomst wil ik na een reading graag professionele begeleiding geven als daar behoefte aan is. Daarom volg ik een coachopleiding bij Sonnevelt.

Wat ik doe

Bij een aurareading stel ik me af op jouw energie. Ik kan alleen lezen wat er op dit moment speelt in jouw leven. Daarbij kan ik terug herleiden naar dingen uit het verleden en naar de richting die iemand op gaat, maar het gaat eigenlijk vooral om het hier en nu. Wat ik je ga vertellen is:

  • Welke kwaliteiten helpen jou op dit moment het beste?
  • Waar in je energie ben je in ontwikkeling?
  • Hoe ervaar je dat zelf?
  • Wat is het effect ervan op je dagelijks leven?

Een reading geeft herkenning, maar kan ook confronterend zijn. Daarnaast kan het je energie een boost geven, want dat wat je aandacht geeft groeit.

Tijdens het readen volg ik een vaste weg door de energie waarbij ik gebruik maak van je aura-energie en de energie van elk chakra. Dit is mijn leidraad. Voor het ontvangen van een reading hoef je geen kennis te hebben van aura’s en chakra’s.

En maak je geen zorgen. Ik read alleen als ik daar toestemming voor heb. Je stapt ook niet zomaar onuitgenodigd iemands voordeur binnen, dus dat doe ik ook niet bij iemands energie.

Wat ik niet doe

Wat ik niet doe is op specifieke onderwerpen readen. Als je je afvraagt of je werk of je partner nog wel bij je passen dan kan een reading inzicht geven, maar dat is niet het uitgangspunt. Jouw energie is het uitgangspunt. En het gaat er vooral om wat er nu op dit moment bij jou gebeurt in je energie. Daaruit kan inzicht komen in hoe je tegenover je werk of je relatie staat, maar het kan ook zijn dat er hele andere dingen naar voren komen. Het is dus belangrijk dat je open staat voor wat jouw energie je kan vertellen.

En hoe jij daar dan mee verder gaat, dat is aan jou. Als reader geef ik geen adviezen of ga (nog) geen ontwikkeltraject met je in. Als je daar naar aanleiding van de reading behoefte aan hebt, kun je zelf een coach of therapeut zoeken die goed voelt voor jou.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over een reading? Of je aanmelden? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Aangesloten bij


© Praktijk-e-reading. Alle rechten zijn voorbehouden.
Powered by Brückel Reclame.