Skip to main content
Mind-Yoga

Een workshop over energie

Heb je het gevoel dat alle prikkels, verwachtingen en eisen van je omgeving teveel zijn en lukt het niet om bij jezelf te blijven?

Voel jij je daardoor regelmatig moe, lusteloos en uitgewrongen?

Wil jij je bewuster worden van je persoonlijke energetische ruimte?

Dan is deze workshop voor jou.

Mind-Yoga

In deze workshop doen we mindfullness oefeningen om dichter bij jezelf te komen en optimaal gebruik te maken van je energetische ruimte. Want je kunt je energetische ruimte bewust inzetten in je dagelijks leven. De energie oefeningen zijn gebaseerd op het energiewerk die ik tijdens mijn opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie heb gedaan.

Daarnaast doen we Iyengar yoga oefeningen. Deze energie ondersteunt de mentale oefeningen en het is heerlijk om naast de mentale concentratie af en toe even lekker te bewegen.

Wat heb je nodig?

Je hebt geen voorkennis nodig, noch van energie, noch van yoga. Het enige dat je hoeft te doen is je openstellen, mee te gaan in de oefeningen en te kijken hoe jij het ervaart. Zorg dat je kleding draagt waarin je je prettig kunt bewegen en ontspannen en neem een bidon mee.

De workshop is in het Engels en Nederlands.

Op dit moment staat nog geen nieuwe workshop gepland.

Wil je een bericht ontvangen wanneer de volgende Mind-Yoga gepland is? Geef dit even door via het contactformulier dan krijg je een mail zodra de planning rond is. Je mailadres wordt alleen hiervoor gebruikt.

Wanneer:
Zondag 
10.00 – 12.30 uur

Locatie:
Iyengar Yoga Haarlem
Assendelverstraat 34
2013 SK Haarlem

Prijs:
€ 30,-

Instructeurs

Debbie Bosma

Intuïtie Practitioner en gecertificeerd Aurareader.

Moedertaal Nederlands, spreekt ook Engels.

Nicola Dolby

Gecertificeerde Iyengar yogaleraar.

Komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, heeft 8 jaar in Dubai gewoond en woont sinds 2019 in Nederland. Moedertaal Engels, spreekt ook Nederlands.

www.nicoladolby.nl