Coaching

Via coaching help ik je inzicht krijgen in jouw gedachten, overtuigingen en gedragspatronen. Zowel wat je verder helpt als wat je in de weg staat. Tijdens coaching ga jij aan het werk. Ik begeleid en nodig je uit dingen aan te kijken en te onderzoeken. Maar je houdt altijd zelf de regie over jouw weg. Jij bepaalt het tempo en wat je wel en niet wilt.

Voor wie

Voel jij je al een tijd moe, lusteloos, machteloos, klein, ondergewaardeerd, overprikkeld en/of overgevoelig? En zou je dit graag samen met iemand willen onderzoeken?

Of heb je een aurareading gehad en wil je begeleiding bij nieuwe inzichten?

Dan kan coaching je verder helpen.

Ik werk met volwassenen. Voor kinderen en tieners kun je beter een gespecialiseerde kinder- of jongerencoach benaderen. Ik adviseer je een coach te zoeken die is aangesloten bij een beroepsvereniging.  Bijvoorbeeld via www.nobco.nl.

Praktische informatie

Jij bent leidend in de coaching. Van mij krijg je geen kant en klare antwoorden. Ik volg jou begeleidend zodat je zelf tot inzichten kunt komen.

Daarom bied ik geen vaste coachtrajecten aan. Jij bepaalt (in overleg met mij) het aantal afspraken en de tijd tussen de afspraken. Dat bekijken we per afspraak.

De coachsessies zijn face-to-face. De lokaties waar ik mee werk staan hieronder.

Bij de eerste afspraak krijg je van mij een hervulbaar A5 werkboek. Schrijven helpt om dingen op een rijtje te zetten en laat inzichten beter beklijven. En zo kun je ook jouw voortgang en ontwikkeling zien. Dit is geen verplichting, wel een aanrader.

Prijzen

Het eerste telefonische of online kennismakingsgesprek is gratis.

De eerste face-to-face afspraak duurt 1,5 uur en kost €120. Dit is inclusief een werkboek dat je tijdens de periode dat ik jou coach kunt gebruiken.

Elke volgende sessie duurt een uur en kost €85. Hoeveel dit er zijn? Dat hangt van jouw tempo en traject af. Aan het eind van elke afspraak bepaal jij of en hoe je verder wilt.

Locaties:

Oohm Centrum
Bekslaan 2, Vogelenzang


Huis ter Kleef (bij de kweektuinen)
Kleverlaan 9b, Haarlem

Aangesloten bij

Meer informatie

Wil je meer informatie? Of je aanmelden? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me: 06-19724898

Aangesloten bij

Aangesloten bij


© Praktijk-e-reading. Alle rechten zijn voorbehouden.
Powered by Brückel Reclame.