Skip to main content

Coaching

Beter in je energie. Wie wil dat nou niet?

Tijdens de coachingsessies gaan we onderzoeken:
  • Wat jou veel energie kost
  • Waarom je jouw batterij laat leeglopen
  • Wat jouw triggers zijn
Maar misschien nog wel belangrijker:
  • Waar je energie van krijgt
  • Hoe jij van nature oplaad
  • Hoe je alles in je dagelijks leven kunt toepassen

Op eigen kracht in je kracht staan.

Praktische informatie

Je krijgt mijn volle aandacht en toewijding tijdens de sessies. Ik gebruik mijn kennis, ervaring en intuïtie om je te begeleiden. Dat doen we face-to-face. De lokaties waar ik mee werk vind je hieronder naast de prijzen.

Maar wie kent jou nou beter dan jijzelf? Je mag dus met jezelf aan het werk en bent zelf verantwoordelijk voor jouw proces., het tempo en wat je wel en niet wilt. En omdat ik het zo belangrijk vind dat jij zelf de regie houdt, bied ik je geen vaststaande coachtrajecten aan. Jij bepaalt (in overleg met mij) het aantal afspraken en de tijd tussen de afspraken. Dat bekijken we gewoon per keer.

BONUS Bij de eerste afspraak krijg je een hervulbaar A5 werkboek van Filofax. Schrijven helpt namelijk om dingen op een rijtje te zetten en laat inzichten beter beklijven. Daarnaast kun je zo jouw voortgang en ontwikkeling zien. Hoe leuk is dat! (het werkboek is geen verplichting, wel een aanrader)

Prijzen

Het eerste telefonische of online kennismakingsgesprek is gratis.

De eerste face-to-face afspraak duurt 1,5 uur en kost €120. Dit is inclusief een werkboek dat je tijdens de periode dat ik jou coach kunt gebruiken.

Elke volgende sessie duurt een uur en kost €85. Hoeveel dit er zijn? Dat hangt van jouw tempo en traject af. Aan het eind van elke afspraak bepaal jij of en hoe je verder wilt.

Locaties:

Oohm Centrum
Bekslaan 2, Vogelenzang


Huis ter Kleef (bij de kweektuinen)
Kleverlaan 9b, Haarlem

Aangesloten bij

Meer informatie

Wil je meer informatie? Of je aanmelden? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me: 06-19724898